Pe 10 noiembrie 2016, Echipa SmartExperience a participat la HR Play Tech Marathon

Tehnologia schimbă industrii, companii şi joburi. Domeniul resurselor umane nu face excepţie, de aceea putem să observăm deja nevoia unor noi competenţe pentru managerii de Resurse Umane şi a unor noi abordări şi strategii de management al forţei de muncă.

HR Play Tech Marathon a adus noi provocari pentru managerii în Resurse Umane!

În maratonul la care au participat, managerii au descoperit noi metode de a aplica tehnologia în relaţiile de comunicare cu angajaţii, de engagement şi loializare a acestora.

În cadrul celei de-a doua ediții a evenimentului HR [PLAY] Tech Marathon, organizate de Revista HR Manager, au fost conectați profesioniștii din Resurse Umane cu furnizorii de servicii HR într-un mod inedit, facilitând înţelegerea şi asimilarea soluţiilor într-o manieră distractivă. Totul fost urmat îndeaproape de talentul oamenilor „de HR” (în termeni neoficiali, dar consacrați) de a-și atinge obiectivele profesionale şi de a-și maximiza rezultatele. Evenimentul s-a desfășurat sub forma unui maraton de învățare cu regulament, provocări și premii specifice unei curse de anduranță.

marathon-26 marathon-102 marathon-420_0marathon-471_0

See more at: http://www.cariereonline.ro/articol/o-experienta-memorabila-unica-romania-nu-e-de-joaca-lets-play-hr#sthash.mgKUqcXa.dpuf

Intreaga galerie foto a evenimentului o gasiti aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *