Tehnici de Comunicare și Ascultare

Atelierul Tehnici de Comunicare și Ascultare este conceput pentru a-i ajuta pe participanți să își dezvolte abilitățile de ascultare activă și comunicare eficientă, îmbunătățindu-și astfel relațiile interpersonale atingându-și obiectivele personale și profesionale.

Ascultarea activă și comunicarea eficientă sunt abilități esențiale în toate aspectele vieții noastre, fie că este vorba despre interacțiunile cu colegii de muncă, clienții, prietenii sau membrii familiei. Acest atelier va oferi instrumentele și tehnicile necesare pentru îmbunătățirea abilităților de ascultare și comunicare în mod autentic și empatic.

Prin intermediul exercițiilor practice, scenariilor și jocurilor de rol, participanții vor învăța cum să ascultate cu atenție și să înțeleagă cu adevărat ceea ce se spune, să răspundă în mod adecvat și să transmită mesaje într-un mod clar și coerent. Vom explora diferitele aspecte ale comunicării nonverbale și verbale, precum limbajul corpului, tonul vocii și expresiile faciale, și cum să le folosim pentru a ne sprijini mesajele și a crea conexiuni puternice cu ceilalți.

Numarul de participanti/grupa recomandat pentru acest atelier este de: 20 persoane.
Atelierul are o durata de 1,5 ore.
Locatia workshop-ului se stabileste de comun acord. De regula, acesta se organizeaza in sediul companiei.
Pentru propunerea personalizata, care include si detalii despre pret, nu ezita sa ne contactezi in scris sau prin telefon.

Vrei sa organizezi un astfel de atelier pentru echipa ta?

Dă-ne câteva detalii și în maximum 24 ore revenim cu un răspuns.