Galerie

Părerile clienților

Am lucrat cu echipa SmartExperience pe un program de wellbeing concentrat pe nutritie corecta. Vreau sa le multumesc atat in numele meu, cat si al colegilor, pentru aceasta prima colaborare. Din discutiile pe care le-am avut cu colegii, au apreciat actiunea si modul in care trainerul ne-a oferit informatiile. Asta apreciez si personal, pentru ca la workshop-uri am participat si eu alaturi de ei.

Felicitari pentru profesionalismul care am observat ca se regaseste inclusiv in recomandarile facute de voi si alegerea oamenilor cu care colaborati.

Silvia Mihalea

Engagement and retention manager, Arnia Software

Despre evenimentul „SmartExperience@Nottara”:

Eu si sotia va multumim pentru seara agreabila oferita. Ne-a facut o deosebita placere sa fim parasi la actiunea organizata de compania dvs. Mai mult decat atat, ne-ati redeschis o pofta pentru piesele de teatru, pofta pe care am cam uitat-o in ultimii cativa ani- niciodata nu ne gaseam timp pentru asemenea spectacole – si eu si sotia  ne gandim foarte serios sa fim mult mai activi in domeniul acesta, implicand si copilul care se “califica” de acum la acest gen de spectacole!

Victor Oprisiu

Sindan Pharma

Echipa de traineri Trend Consult a participat la Atelierul de dictie si vorbire in public. Desi toti au o experienta indelungata si de succes in sustinerea de training, prezentari sau discursuri, au gasit in cadrul atelierului lucruri noi si utile in meseria pe care o practica. Au avut ocazia sa exerseze si sa fie indrumati de facilitatori care au dovedit o foarte buna cunoastere a subiectelor abordate si capacitatea de a se adapta la grup, astfel incat sa asigure consistenta procesului de invatare.

Anca Florea

Head of R&D at Trend Consult

Colaborarea mea cu Alecsandra si echipa din spatele ei ar putea fi descrisa numai in superlative, profesionalismul si orientarea catre client fiind punctele cheie ale fiecarei intalniri dintre noi. Va recomand cu caldura colaborarea cu Alecsandra daca doriti sa aveti parte de experiente cu adevarat personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra de invatare. La prima mea intalnire cu ea, am enuntat o serie de provocari cu care ma confruntam in acea perioada si carora nu le puteam raspunde cu resurse interne, asteptarea mea fiind ca solutia propusa sa fie un curs existent, eventual usor adaptat contextului organizatiei noastre. In schimb, membrii echipei au realizat o analiza amanuntita a contextului, a provocarilor noastre si ne-au propus o solutie 100% customizata, un curs creat special pentru noi.

Irina Verioti

ORANGE Romania

Despre Ascendis Sailing Challenge by SmartExperience.ro, editia a II-a, 2019:

E fascinant cum intr-un loc atat de linistit poti imbina efervescenta unui dinamism in care sincronizarea este un cuvant cheie, cu rabdarea de a exploata la maximum resursele din spatele momentului potrivit. In opinia mea, un eveniment reusit are intreaga paleta de experiente, de la cele care te anima la cele care-ti linistesc sufletul. La Ascendins Sailing Challange profesionalismul, si excelenta in organizare si-au spus cuvantul atat de apasat incat singurul regret pe care-l poti avea este doar ca pana la urmatoarea editie mai ai de asteptat un an intreg, dar cine stie, poate si aici se pot face ajustari subtile.

Daniel Vlad

Tudor Tailor

Povestea noastra a inceput acum mai bine de 7 ani. Atunci ne-am cunoscut. Au fost ani frumosi, in care ne-ati incantat evenimentele prin rolurile voastre bine jucate.

Ne-ati spus povestea Disney, in Sun Plaza, ne-ati fost amfitrioni la acordarea ‘’Premiilor Boomerang pentru cele mai iubite animale’’, ne-ati incantat serile la balurile interbelice, ne-ati fost, pe rand, ghizi culturali sau profesori noua si participantilor la evenimentele noastre.

Toate aceste aminitiri va fac in ochii nostri, dornici, creativi, pur si simplu fermecatori.

Radu Popa

Radu Popa

Programul a fost EXCELENT! Copiii s-au angajat repede in joc, s-au distrat, au interacționat unii cu alții, dar și cu ceilalți oaspeți, asa cum ne-am dorit. Participantii au fost incantati de diplome, in special de semnatura Theodorei :)). Facilitatorii au fost foarte apreciati! Cred ca puteti oferi acest produs cu succes. Din pacate, adolescentilor de azi le lipseste abilitatea de a relationa, iar aceasta este o buna modalitate de a o deprinde.

Alexandra Iorgulescu

Proiect „Treasure Hunt”

Recomand aceasta echipa creativa si profesionista celor ce doresc sa ofere angajatilor, prietenilor sau lor insile experiente valoroase de dezvoltare personala si initiere in domenii si hobby-uri noi. Am gasit aici cursuri diverse si interesante cu profesori recunoscuti, profesionalism deosebit in organizare generat de o atentie constanta si naturala la experienta companiei-client si a participantilor, o echipa de oameni creativi si deschisi catre orice idee noua, cu bucurie si pasiune pentru ceea ce fac.

Corina Ghiatau

ORANGE Romania

Clienți