Termeni și condiții

Bun venit pe Corporate-Wellbeing.ro!

Am inclus mai jos cele mai frecvente subiecte cu privire la termenii si conditiile acestui site. Cu exceptia primei vizite pe site, care trebuie sa coincida cu prima accesare a acestor termeni, esti de acord cu cele mentionate mai jos, in caz contrar te rugam sa incetezi sa folosesti acest site.

 

Termeni si Conditii 

Acesti termeni si conditii se refera la accesul tau la site-ul www.Corporate-Wellbeing.ro si site-urile si aplicatiile conexe dupa cum sunt descrise mai jos. In afara cazului de prima citire a acestor termeni, Tu („Tu”, „Utilizator”) te obligi sa fii de acord cu acesti termeni si conditii, in caz contrar te rugam sa incetezi a mai folosi site-ul („Corporate-Wellbeing.ro”, „Site-ul”, „Serviciile”).

 

  1. Serviciile noastre

Corporate-Wellbeing.ro este o comunitate online pentru oameni ce vor sa organizeze in compania lor ateliere reCreative (“Serviciile”) de catre echipa site-ului aflat pe internet la adresa http://www.Corporate-Wellbeing.ro si alte resurse si spatii online, precum si aplicatii conexe printre care, dar nu limitate la ele, Facebook.com, Linked-in.com, Twitter.com, YouTube.com si alte site-uri precum si promotii desfasurate prin terte parti, ca si alte site-uri sau concepte operate sau detinute de catre grupul de firme din care face parte Corporate-Wellbeing.ro (“Site-ul”, “Noi”, “Nostru / Noastre”). Serviciile noastre includ, dar nu sunt limitate la, recomandari si oportunitati de organizare a unor activitati in companii.

 

  1. Utilizator si conditii de utilizare

Corporate-Wellbeing.ro pune la dispozitie un site pe internet. Desi mediul web este in general un mediu sigur si stabil, uneori apar probleme sub forma unor virusi, instabilitate de software sau hardware si altele. Din aceasta cauza, Corporate-Wellbeing.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru functionarea corecta, continua si conform asteptarilor oricarui utilizator, a Site-ului, a aplicatiilor acestuia, a paginilor web, software-ului si hardware-ului necesar rularii acestora, a activitatii online a oricarui utilizator precum si continutul oricarei informatii postate pe internet, incluzand site-uri terte, emailuri trimise catre utilizatori si orice alte interactiuni intre Corporate-Wellbeing.ro, a colaboratorilor sai si Tu, utilizatorul final. De asemenea, Corporate-Wellbeing.ro nu poate garanta integritatea datelor transmise sau stocate in sistemele sale, precum si lipsa virusilor din corespondentele sau paginile sale de web. Utilizatorul Corporate-Wellbeing.ro trebuie sa fie o persoana de minim 14 ani, care sa foloseasca site-ul cu acordul parintilor sai sau o persoana de minimum 18 ani. Sub nici o forma Site-ul nu va fi folosit de catre o persoana sub 14 ani. Ofertele si voucherele publicate si oferite spre vanzare de catre Site vor putea avea o limita superioara de varsta, in functie de compania cu care incheiem parteneriatul.

 

  1. Copyright si drepturi de autor

Corporate-Wellbeing.ro detine exclusiv materialele publicate pe acest site, incluzand toate fisierele, imaginile, filmele, articolele, logo-urile care fac parte din conceptul Wellbeing by SmartExperience. Nu este permisa reproducerea sub nici o forma si pe nici un mediu, a oricarei parti din site-ul si aplicatiile Corporate-Wellbeing.ro fara acordul scris in prealabil al nostru. Site-ul contine logo-uri si linkuri catre alte site-uri, ca de exemplu Facebook.com si Twitter.com, aceste logo-uri si imagini sunt proprietatea site-urilor si entitatilor respective.

Majoritatea celorlalte informatii (descrieri, imagini, logo-uri) ce nu fac parte din conceptul Corporate-Wellbeing.ro apartin partenerilor site-ului. Orice utilizare a acestor informatii este permisa numai cu acordul expres al acestora.

Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail info@smartexperience.ro.

 

  1. Disclaimer de garantii

Utilizatorul final accepta ca folosirea acestui site si a aplicatiilor si site-urilor conexe se face pe raspunderea si riscul total al utilizatorului. Atat Corporate-Wellbeing.ro, colaboratorii, angajatii, partenerii sai sau alte terte parti implicate in orice fel in publicarea, operarea si activitatea Site-ului, precum si angajatii, directorii sau colaboratorii lor nu garanteaza ca folosirea acestui site este lipsita de erori si neintrerupta; Acestia nu garanteaza sub nici o forma rezultatul folosirii acestui site, cat si corectitudinea si acuratetea oricarei informatii, serviciu, oferta, sau serviciu furnizat prin Corporate-Wellbeing.ro sau partenerii acestora.

Acest Site si continutul sau sunt puse la dispozitie „asa cum sunt”. Corporate-Wellbeing.ro nu isi asuma nici o raspundere, risc, garantie sau conditie, fie ea directa sau indirecta, expresa sau implicita, incluzand dar nefiind nelimitata la titluri de drepturi de autor, parteneriat, tranzactie si/sau folosire a oricarui produs sau serviciu de pe Site sau site-urile partenere.

 

  1. Raspundere Limitata

Sub nici o forma si in nici un caz, Corporate-Wellbeing.ro nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu, fie el direct, indirect, accidental sau intentionat, special, ca si consecinta sau rezultat al sau in relatie cu acest „Acord”. Sub nici o forma si in nici un caz, raspunderea Corporate-Wellbeing.ro nu va fi mai mare decat suma platita de catre un Utilizator pentru un serviciul achizitionat, iar valoarea totala a raspunderii Corporate-Wellbeing.ro rezultata din sau relationata cu acest „Acord” nu va depasi sumele platite de catre Utilizator in ultimele trei luni de la inceperea procedurii de plangere sau conflict pe o anumita tema, fie el amiabil sau in tribunal.

 

  1. Utilizatorul

– se obliga sa furnizeze date corecte in toate interactiunile si comunicarile cu Site-ul.

– isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale pe Site si pe Site-urile sau locatiile partenerilor nostri.

– nu va publica materiale obscene, defaimatoare, abuzive in orice fel, ilegale in conform cu prevederile legale actuale.

– nu va abuza de functionalitatea Site-ului si nu va intreprinde actiuni pe acesta ce pot aduce daune Corporate-Wellbeing.ro, incluzand dar nefiind limitate la, introducerea de virusi, cod malefic, modificarea, copierea sau stergerea oricarei informatii de pe Site cu exceptia datelor cu caracter personal.

– este de acord sa furnizeze date cu caracter personal pentru a fi procesate de catre si pentru folosul Corporate-Wellbeing.ro si al partenerilor acestuia; aceste date sunt furnizate fara drept de autor, sunt irevocabile si furnizate pe o perioada nedeterminata. Desigur, toate garantiile oferite de lege pentru protectia datelor cu caracter personal pot fi oricand accesate.

– este de acord sa primeasca oferte si materiale promotionale din partea Corporate-Wellbeing.ro si a partenerilor acestuia.

– nu va folosi Site-ul pentru activitati de spam in nici un fel, incluzand campanii electorale, colectarea de nume sau adrese de mail sau orice fel de date puse la dispozitie de catre Site.

 

Politica de confidentialitate

-Adresa ta de email

Adresa ta de email ne este necesara pentru a comunica cu tine si pentru a-ti putea trimite eventualele oferte.

Acordam atentie foarte mare confidentialitatii informatiilor tale, cat si securitatii acestora. Prin natura site-ului nostru trebuie sa facem cunoscute adresa de mail precum si alte date de identificare a cumpararii unei oferte, in principal. Corporate-Wellbeing.ro nu se obliga sa nu faca cunoscute aceste date si este exonerata de catre orice obligatie, asteptare sau risc legal aparute din transmiterea acestor date catre terte parti. Credem in a nu vinde sau folosi aceste informatii in alte scopuri decat cele initiale, si anume pentru a iti oferi o experienta cat mai placuta, in compania ta, la un pret cat mai mic. De asemenea, orice mesaj trimis prin email, orice postare, comentariu sau orice alte comunicare cu orice membru al echipei Corporate-Wellbeing.ro este considerata a nu avea caracter confidential si va putea fi folosita in scopuri promotionale, de marketing, si altele de catre Corporate-Wellbeing.ro. In afara de scopurile mentionate anterior, Corporate-Wellbeing.ro garanteaza protectia datelor cu character personal, conform dispozitiilor legale. Folosirea Site-ului implica acordul Utilizatorului cu privire la politica Corporate-Wellbeing.ro de tratare a datelor cu caracter personal.

 

  1. Contact si rezolvarea disputelor

Corporate-Wellbeing.ro este un concept ce apartine SC Convertis Management SRL, Bd. Ghencea 38, C63/13, Sector 6 , Bucuresti, Romania, avand datele de inregistrare fiscala dupa cum urmeaza: CUI: 24196878, J40/12186/2008, telefon +4- 0743.884.244, email info@smartexperience.ro.

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre Corporate-Wellbeing.ro si Utilizator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Utilizatori si SmartExperience.ro ca urmare a folosirii Site-ului conform acestor termeni si conditii sau a oricarei legaturi cu acestia.