Despre noi

Ateliere și evenimente în companii, din 2010

Bine ai venit la Wellbeing.ro!

Furnizorul #1 de programe wellbeing personalizate pentru mediul corporate.

Misiunea noastră constă în consolidarea stării de bine și a calității vieții angajaților și familiilor lor prin intermediul unei game variate de servicii dedicate companiilor.

Ceea ce ne diferențiază este gama noastră completă de servicii, adaptată 100% nevoilor specifice din companii, în urma ședințelor de consultanță și/sau survey-urilor interne.

Ce oferim:
Ateliere tematice din cinci arii cheie, care pot fi organizate direct la sediul companiei tale. Aceste ateliere sunt concepute pentru a oferi participanților instrumente practice și strategii eficiente pentru a-și îmbunătăți sănătatea fizică, echilibrul mental, relațiile interpersonale și stilul de viață general, dar și pentru a cultiva hobby-uri și pasiuni inedite.

Suntem specializați în organizarea de petreceri tematice pentru angajați și copiii acestora, fiind cunoscuți drept cei care umplu cu bucurie sediile companiilor.

Fie că este vorba de evenimente speciale precum zilele companiei sau family days, ori de conferințe interactive și inspiraționale, avem experiența și resursele necesare pentru a crea momente memorabile.

Echipa noastră este specializată să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, personalizate nevoilor companiilor. Suntem aici pentru a te sprijini în crearea unui mediu de lucru sănătos, în care angajații să se simtă motivați, echilibrați și împliniți.

Echipa de traineri și facilitatori

Echipa noastră numără în prezent peste 70 de facilitatori, care contribuie la organizarea și desfășurarea activităților, la care se adaugă cei 5 membri din echipa de suport.

Participăm periodic la sesiuni de training, în cadrul cărora ne perfecționăm tehnicile de predare și interacțiune cu clienții. Facilitatorii beneficiază de sfaturi și indicații punctuale din partea trainerilor certificați, aplicate în diverse situații care apar în cadrul atelierelor. De asemenea, aceștia se familiarizează cu cele mai noi concepte în materie de metode de învățare pentru adulți.

Facilitatorii care ne însoțesc în organizarea diversității de workshop-uri provin din domenii variate de activitate, precum actorie, iluzionism, gastronomie, nutriție, arte plastice, dezvoltare personală, psihologie, sport, modă etc., unde sunt recunoscuți pentru experiența și talentul lor.

Din atelierele noastre

Părerile clienților

Am lucrat cu echipa SmartExperience pe un program de wellbeing concentrat pe nutritie corecta. Vreau sa le multumesc atat in numele meu, cat si al colegilor, pentru aceasta prima colaborare. Din discutiile pe care le-am avut cu colegii, au apreciat actiunea si modul in care trainerul ne-a oferit informatiile. Asta apreciez si personal, pentru ca la workshop-uri am participat si eu alaturi de ei.

Felicitari pentru profesionalismul care am observat ca se regaseste inclusiv in recomandarile facute de voi si alegerea oamenilor cu care colaborati.

Silvia Mihalea

Engagement and retention manager, Arnia Software

Despre evenimentul „SmartExperience@Nottara”:

Eu si sotia va multumim pentru seara agreabila oferita. Ne-a facut o deosebita placere sa fim parasi la actiunea organizata de compania dvs. Mai mult decat atat, ne-ati redeschis o pofta pentru piesele de teatru, pofta pe care am cam uitat-o in ultimii cativa ani- niciodata nu ne gaseam timp pentru asemenea spectacole – si eu si sotia  ne gandim foarte serios sa fim mult mai activi in domeniul acesta, implicand si copilul care se “califica” de acum la acest gen de spectacole!

Victor Oprisiu

Sindan Pharma

Echipa de traineri Trend Consult a participat la Atelierul de dictie si vorbire in public. Desi toti au o experienta indelungata si de succes in sustinerea de training, prezentari sau discursuri, au gasit in cadrul atelierului lucruri noi si utile in meseria pe care o practica. Au avut ocazia sa exerseze si sa fie indrumati de facilitatori care au dovedit o foarte buna cunoastere a subiectelor abordate si capacitatea de a se adapta la grup, astfel incat sa asigure consistenta procesului de invatare.

Anca Florea

Head of R&D at Trend Consult

Colaborarea mea cu Alecsandra si echipa din spatele ei ar putea fi descrisa numai in superlative, profesionalismul si orientarea catre client fiind punctele cheie ale fiecarei intalniri dintre noi. Va recomand cu caldura colaborarea cu Alecsandra daca doriti sa aveti parte de experiente cu adevarat personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastra de invatare. La prima mea intalnire cu ea, am enuntat o serie de provocari cu care ma confruntam in acea perioada si carora nu le puteam raspunde cu resurse interne, asteptarea mea fiind ca solutia propusa sa fie un curs existent, eventual usor adaptat contextului organizatiei noastre. In schimb, membrii echipei au realizat o analiza amanuntita a contextului, a provocarilor noastre si ne-au propus o solutie 100% customizata, un curs creat special pentru noi.

Irina Verioti

ORANGE Romania

Despre Ascendis Sailing Challenge by SmartExperience.ro, editia a II-a, 2019:

E fascinant cum intr-un loc atat de linistit poti imbina efervescenta unui dinamism in care sincronizarea este un cuvant cheie, cu rabdarea de a exploata la maximum resursele din spatele momentului potrivit. In opinia mea, un eveniment reusit are intreaga paleta de experiente, de la cele care te anima la cele care-ti linistesc sufletul. La Ascendins Sailing Challange profesionalismul, si excelenta in organizare si-au spus cuvantul atat de apasat incat singurul regret pe care-l poti avea este doar ca pana la urmatoarea editie mai ai de asteptat un an intreg, dar cine stie, poate si aici se pot face ajustari subtile.

Daniel Vlad

Tudor Tailor

Povestea noastra a inceput acum mai bine de 7 ani. Atunci ne-am cunoscut. Au fost ani frumosi, in care ne-ati incantat evenimentele prin rolurile voastre bine jucate.

Ne-ati spus povestea Disney, in Sun Plaza, ne-ati fost amfitrioni la acordarea ‘’Premiilor Boomerang pentru cele mai iubite animale’’, ne-ati incantat serile la balurile interbelice, ne-ati fost, pe rand, ghizi culturali sau profesori noua si participantilor la evenimentele noastre.

Toate aceste aminitiri va fac in ochii nostri, dornici, creativi, pur si simplu fermecatori.

Radu Popa

Radu Popa

Programul a fost EXCELENT! Copiii s-au angajat repede in joc, s-au distrat, au interacționat unii cu alții, dar și cu ceilalți oaspeți, asa cum ne-am dorit. Participantii au fost incantati de diplome, in special de semnatura Theodorei :)). Facilitatorii au fost foarte apreciati! Cred ca puteti oferi acest produs cu succes. Din pacate, adolescentilor de azi le lipseste abilitatea de a relationa, iar aceasta este o buna modalitate de a o deprinde.

Alexandra Iorgulescu

Proiect „Treasure Hunt”

Recomand aceasta echipa creativa si profesionista celor ce doresc sa ofere angajatilor, prietenilor sau lor insile experiente valoroase de dezvoltare personala si initiere in domenii si hobby-uri noi. Am gasit aici cursuri diverse si interesante cu profesori recunoscuti, profesionalism deosebit in organizare generat de o atentie constanta si naturala la experienta companiei-client si a participantilor, o echipa de oameni creativi si deschisi catre orice idee noua, cu bucurie si pasiune pentru ceea ce fac.

Corina Ghiatau

ORANGE Romania

Clienți