Atelier despre Stilul de Viață Zero Waste

Problema deșeurilor tinde să se amplifice de la un deceniu la altul, pe măsură ce populaţia globală crește, iar migraţia către zonele urbane se amplifică. Cantitatea de gunoi generat de orașele lumii a crescut de zece ori într-un singur secol, iar estimările spun că se va dubla până în 2025, când vom livra zilnic suficient gunoi pentru a încărca un convoi de camioane de aproximativ 5.000 de kilometri lungime.

Stilul de viață Zero Waste este adesea prezentat ca ceva greu accesibil (să-ți faci propriul săpun poate nu părea practic, de exemplu), dar de fapt nu este atât de greu să facem pași simpli către reducerea poluării. Compostarea, cumpărarea la mâna a doua, împărțirea cu ceilalți când se poate sau ambalarea propriului prânz sunt pași simpli pe care îi poți face către Zero Waste, economisind și bani în același timp!

În cadrul acestui atelier, vom învăța de la un expert (care a introdus această mișcare în România) care sunt principalele domenii pe care ne putem concentra atenția pentru a trăi cu grijă pentru mediu și generațiile viitoare.

Numarul de participanti/grupa recomandat pentru acest atelier este de: 20 persoane.
Atelierul are o durata de 1,5 ore.
Locatia workshop-ului se stabileste de comun acord. De regula, acesta se organizeaza in sediul companiei.
Pentru propunerea personalizata, care include si detalii despre pret, nu ezita sa ne contactezi in scris sau prin telefon.

Vrei sa organizezi un astfel de atelier pentru echipa ta?

Dă-ne câteva detalii și în maximum 24 ore revenim cu un răspuns.