Ateliere de Pictură în Companii

Pentru a invata o limba straina, incepi cu gramatica si vocabularul ei. Pentru a invata sa pictezi, te familiarizezi cu cele patru elemente de limbaj plastic: punctul, linia, pata si culoarea. Aceste lectii de pictura ajuta participantii sa desluseasca usor tehnici de a picta, asociate cu artisti reprezentativi. Initierea se face prin practica!

Printre cele mai cautate ateliere din 2016, atelierul de pictura pune la dispozitia participantilor uneltele si know-how-ul necesar, pentru ca la final, acestia sa plece acasa cu un tablou de mari dimensiuni, realizat in intregime de mainile lor.

Pe langa pictura clasica, pe suport de panza sau carton panzat, la cerere, organizam si ateliere de pictura pe sticla, pictura pe ceramica sau pictura pe material textil.

Atelierul de pictura pe sticla da participantilor sansa sa invete tehnicile de baza din cadrul acestei forme artistice inedite, pentru ca la final sa obtina obiecte decorative care vor inveseli orice incapere. Pictura pe sticla poate fi realizata atat pe obiecte (pahare sau farfurii), cat si pe suport clasic de sticla. Acest material iti da sansa sa te joci, sa experimentezi si sa suprapui culorile in cele mai diverse moduri, fiind totodata si o forma de terapie prin arta.

Atelierul de pictura pe textil este, de asemenea, o modalitate inedita de petrecere a timpului liber, de relaxare si antrenare a imaginatiei. La cerere, putem picta sasose de panza, tricouri, tenisi sau orice alte obiecte vestimentare de al caror aspect clasic ne-am plictisit. Rezultatele finale sunt de fiecare data peste asteptari, participantii plecand acasa cu o piesa de garderoba care ii va umple de energie si inspiratie de fiecare data cand o vor purta.

Numarul de participanti/grupa recomandat pentru acest atelier de pictura este de 15-17 persoane.
Atelierul are o durata de 2 ore. Atelierul are o durata de 2 ore. La cerere, acesta poate fi extins sub forma de curs de pictura, organizat pe mai multe module.
Locatia workshop-ului se stabileste de comun acord. De regula, acesta se organizeaza in sediul companiei.
Pentru propunerea personalizata, care include si detalii despre pret, nu ezita sa ne contactezi in scris sau prin telefon.

Vrei sa organizezi un astfel de atelier pentru echipa ta?

Dă-ne câteva detalii și în maximum 24 ore revenim cu un răspuns.